i love my life
I love my life .
Wednesday, April 4, 2012 @ 11:13 AM |

Assalamualaikum cinta . Waalaikumusalam rindu .

Muehehehe . Dah lama tak update blog . Update ni pun sebab bosan . Life sekarang dah macam datin datin duduk rumah besar hang tahu ?

Alhamdullilah . Saya happy dgn hidup saya sekarang . Allah masih sayangkan saya .
Permudahkan segalanya untuk saya , Ya Allah :)


I love my life , no matter what .
Saya sedih kawan -kawan saya macam tak appreciate life dorang . Saya doakan yg terbaik untuk mereka , kawan kawan saya .

Awak , saya bukan kawan yang terbaik . But , you are my bestfriend ever after . 



Sahabat , jaga diri awak . Awak tahu saya sentiasa ada utk awak masa awak susah and senang . 

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan