i love my life
Entry tiada motif :)
Saturday, February 25, 2012 @ 5:46 PM |

Assalamualaikum .
Hi .

Petang ni aku moody gilaa . Tetiba tadi lepas solat , aku sedih semacam . Aku doa something , then aku menangis . Aku cakap dgn Emir je yg aku sedih , tapi aku tak bagi tahu dia pun aku sedih sebab ape . Haih . Missing In Action dah nak mulalah tu . 

Semenjak , dua menjak , tiga menjak , HAHA . Aku bangun lewat je . Sebab , sebab kan kita tidur sambil peluk baju kustech Emir . Tak gedik mane pun kan tidur dengan baju dia . Kau jangan nak jelly ehh ? HAHA

Esok , atuk kita berkahwin utk kali yg ketiga . Haaa , budak dormmate aku tahu lah yg atuk aku dah kahwin tiga kali . Sampai aku sekali kena tempias pasal atuk aku kahwin lagi .

" Atuk pandai ngurat , kau tengok cucu dia lah macam mane "

Mane ade aku flirt orang . Tapi , serious lahh . ramai kawan lelaki aku macam salah anggap dengan layanan aku semua . Then , end up dorang semua akan tersangkut kat aku . Memang dah banyak contoh pun . Haih . 

Kita happy sangat since couple dgn Emir . Alhamdulilah :)
Kita suka gilaaa dgn hidup baru kita ni . Kita tak pernah lagi menangis sebab Emir buat hal or bla bla and bla .  Tapi , kita pernah nangis sebab rindu kat dia *tak nak btahu Emir .

Aku dah tak tahu nak tulis ape pun sebenarnya , sebab aku tgh bosan . Aku kan suka merepek . Dah lame aku tak tulis entry benda yg bermotif kan ? HAHA .


Okay , guys . Take care . Happy weekend :)
 
Takde sebab aku upload pic ni . HAHA . Tapi , comel kan ? Hee , tahu dahh :)



|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan