i love my life
lappy ? :)
Friday, December 31, 2010 @ 10:27 AM |

yeah , creditt to monster sebab bagii aku idea utk tulis pasal lappy . err , ade makhluk asing ke yg ta tauw lappy tuu apee? haha . before , aku terang panjang lebar , baik aku btauw lappy tuu ape sebelum aku membebel . lappy tuu nickname kepade lap top or name saintifik dea KOMPUTER RIBA .

haha . first ,aku pun ta tahu masyarakat dunia ni panggil laptop tu lappy , tp aku tahu dari sowg mamat yg gilehh gadgett . DIRAHSIAkann namenye ~ punyelah malu sebab ingad lappy uhh social networking yg baruu . hoho . so , dipendekkan cerite . ape yg aku na cite pasal lappy ni ? well , aku bukan broker lappy yg na syor kan lappy bagus utk kowg . for me , sume lappy bagus cume tiap-tiap bulan syarikat lappy akan publish new function . conclusion is , sampai bile-bile pun kita ta kan dapad kejar teknologi . example , kalau ari ni kita beli BLACKBERRY stuff , esokk ade manusie pintar yg akan buad BLACKAPPLE pulakk . haha . ta mustahil kann ?

so , the story start bilee aku adee lappy sendiri . ni present yg ayah aku bagi utk PMR exam aku last year , tp postpone smpai last tahun ni sebab penjualan dadah ayah aku makin untung . JOKE :) huhu . percaya takk kowg ,lau aku cakap yg bilee kowg dapad lappy sendiri , kowg akan ketepikan the most special human in your lifee ? and kowg na percayee tak , if aku cakap yg kowg ta kan makan , mandi or minum if da dapad lappy sendiri ? AKU PERCAYE . sebab bende ni da jadi kat aku . well , biaselahh !
excited bole unline 24/7 . complete dgn broadband sekali . mcm mule-mule kite kahwinn , mesti takkan berenggang dgn partner kite lah kann? so , that is same goes happen to me with my lappy !

bergaduh dgn boyfie sendiri sbb late weply text tatkala tgh date dgn lappy . ta sygg , berkepit , da berubah since ade lappy and bla bla bla ! haha . time uhh sumbat telinge pakai kain batik jepp dgr dea membebel . sometimes , bilee member baek text punn , aku cakap ta de keditt orr da ngantokk . huhu . bile fikir-fikir balek , ta patot kan aku buad macam uhh ? from that on , aku da serik lha . makan jep lha nasihat orang uhh , sygg punye pasall . huhu . so , there's some advice to all of you . jgn lha abaikan owg sekeliling if da ade lappy sendiri . err ,maybe tuu nasihat utk aku je kodd ? ade gak ke manusia kat dunia ni yg macam aku ? haha . ENTAH lah yob !



acer aspire windows 7 :)

paulSMITH :)
Thursday, December 30, 2010 @ 2:36 PM |

err , bole takk aku cakap owg yg ketinggalan jepp ta tauw paul smith tu hapee ? F-Y-I , paul smith tu satu brand yg ade logo kete or moto yg berbelang uhh . assorted colour , nice ! but , the problem is , ramai owg kate brand paul smith ni just untuk GUY . haha . for me , ta salah pun if gurl na beli brand paul smith sebab bile pakai brand paul smith , still bole bezekan pemakainye ialah gurl or guy . buktinya , rmai member gurl aku yg pkai paul smith example dorm-mate aku . bile adee paul smith stuff yg bwu , mesti dea tunjukk kat kita owg . member aku tuu , ade collection wallet , beg and shirt .

ade satu hari uhh , aku dapad themes paul smith kat fon sony aku . nak jelezzkan dea punye pasal , aku tunjuk kat dea . haha . punye lha meraung dea sebab ta bole share themes tuu . tauw takk pasal apee ? themes sony mane bole blutoth kat fon nokia . haha . since arii uhh , dea asyik ckp themes paul smith tuu jepp . kesian punn adee gak . well , na buad cm ne ? lau da bole share dgn dea , da lame aku share . huhu .

lately ni , aku ade pegii uptown . kat situu , ade satu booth yg jual stuff paul smith . ramai gurl yg berkerumun kat situu than a guy , so da membuktikan yg paul smith lagi digemari oleh gurl !
haha . betol kee fakta aku ni ? hentam jepp lha ~ tp , tu yg aku nampak lha . huhu .nak disenangkan ceritee , aku punn lenjan satu baju paul smith kat uptown uhh .

aku ta de lha gilee sanad sanad dgn paul smith uhh , tp bilee nampak hot stuff paul smith mmg aku beli lha .
sebab , unik and assorted colour ! nice sanad .
                                                    ni lha koleksi stuff paul smith aku :)

first dayy experience :)
Wednesday, December 29, 2010 @ 10:06 AM |

haha . tetiba , aku macam ta percaya yg aku tgah tulis blog aku sendiri . well , creditt for bobell ! aku terbace blog dea and sumting happen when aku tgh bace dea punye blog . huh ! interesting lha bobell ! in the other hand , ramai member kat fb yg tanye psl blog . honestlyy , dulu aku ingad yg buad blog ni macam pepatah melayuu dulu tuu . err , membuka pekung di dada sendiri ? haha . each humanbeing , got their own opinion rite ? and , aku buad blog pun bukan nak tayang or pampang kisah hidup aku . cerita hidup aku pun bukan macam paris hilton sampai na di banggakan . or , should i say yg aku buad blog sebab aku da penad na tulis hidup aku kat dalam buku ? haha . well , this is story goes . so , dalam buku sejarah kat madagascar , tercatitlah yg lily da buad blog sendiri , even she knows she hate blog . haha .

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan