i love my life
meaning DAYY :)
Saturday, February 5, 2011 @ 4:41 PM |

sampai jee umah terus bukak lappy and terus uploadd pic yg aku snap masehh jejalan dgn famili tadii . bilee terkenangkan , todayy is the meaning day (mcm tajuk entri blog kalii nehh.. )  , terus ta jadi na rest sebab memang MEANINGG gilee lahh hari ni ! HAHA .

tempatt yg ditujuu , SB compleks :))

ni lha keadaan kat dalam monumen ni ",

ta tauw nakk carii apee sebenarnyaa , jalan jalan jepp lha and tetibee jumpee lha satuu tempatt ni .
tempatt yg palingg adekk aku sukee :)



bukan kedai jual video lucahh lha , tapii jual game untukk pc . HAHA .
dea sangatt gemarkann gamee and kalau na tahuu , kat lappy dea tersangatt lahh byk game yg dea downloadd =.=!! ape faedahnyee pun aku takk tahuu .



punye lahh lamee dea pilihh game yg nak dibelii . aku beli baju punn tak lame mcm dea ouhh ~
tapiii , HAHA . aku punn tertarikk jugakk na belii satuu game ni . THE SIMS . ramai membe aku kate best ouhh . so , jap g aku na try laa maenn .



nampakk takk beg hitamm yg dea pegang uhh ? dalam tuu ade 13 game yg dea belii . HAHA . yg best ta terkiree and rase nakk guleng guleng , adek tersayangg aku nii belanjee aku gamee tuu :) tengss DIDI !

okee , daa abess pegii SB complex , ayah aku roundd pegii ke PUSTAKA RAKYAT pulaa .
i meann , kedaii bukuu lha~


pustaka rakyatt :))

since demam spm da melandaa diri aku , selalu jugakk aku view kedaii ni . sumee buku baruu . HAHA . disebabkan mukee aku yg palingg laku kat syurga buku ni , aku applied laa member card . murahh sikedd ",

andd , banyakbanyak bende yg aku beli hari ni , satu jee yg aku asee palingg bergunee !


tunas by HLOVATE

aku sanad gileekann HLOVATE . SUMPAH , aku cume bace novell yg dea tuless . sampai sekarang , identiti HLOVATE tidakk diketahui .

stop pada pustaka rakyatt , meh citee bendee yg kat luar pustaka rakyatt pulaa .
HAHA :))
kat luaa syurga bukuu tuu , adee film shooting laa . aku taa tahuu tu shooting citee hapee ,tapii pelakon yg aku nampakk SALINA SAIBI (yg berlakon dalam adnan sempitt tuhh ...)
tapii , cuakk jugaa bilee pelakon tuu pegang pistoll . HUH! aku asee , dea owg shootingg citer GERAK KHAS kodd . HEE :))


ni pic yg sempatt ditangkapp ",


ini jugaa :)

so , bagii akuu . bolee dikatekan MEANING jugakk lha~ sebab ta rancang punn na tgokk owg shooting citee tembak tembakk . HAHA . and then , dapat beli buku TUNAS added with game pc yg DIDI belanjee tuu !

PALL MALL ",
Friday, February 4, 2011 @ 3:15 PM |

rokok budakk aspura tech klangg :) pinjam sekejapp yee ",

bukan sebarang brand rokok taw ! ini brand hebad punyaa ~ tiadaa di kedaii .
haha . kenapee PALL MALL jadii title untukk post kalii nii ? tanye lha smokerr ~
best takk isap pall mall ni ? aku takk tahuu , sebab ta pena try pall mall . HOHO .
tapii , aku sempatt terjahh beberapee owg lha psl pall mall ni ",

               '' best . sebab ta bolee hitamkan bibir ''
              ''brand dea nampakk mcm high standard than surya '' (mcm ni punn adee ...?)
               '' feel better lha derr .... ''

haha . tak kisah lah macam manee punn kowg asee bile isap bende-bodoh-yg-berasap tuu !
aku takk pedulii , pasall hapee ? haa , aku na storyy pasal PALL MALL aku yg tersayangg nii:)
amierul syafiq ", HEE .

na kasi highlight , 8 FEBRUARI 2011 ,da masukk 8 bulann aku dgn dea .
HAHA . bukan na batakk sebab da 8 bulann dgn dea nii , tapii na storyy kenapee aku bolee
jadii batakk dgn dea nii .

ramai member aku tanyee ,

               'napee bolee couple dgn dea ?...'
               'byk lagii lelakii koddd ....'
               'kau bolee carikk lagi baguss ! '
               ' mierull ? sapehh tuu ? hott kee ?...'

 andd , aku cumee mampu senyum :))

PALL MALL aku mungkinn ta hebad manehh untuk kowg , tapii he's the greatest thing in my lifee !
dea bukann jiwangg , tapii setiap ayat yg kuaa darii mulott dea akan buadd aku cairr macm salji time musim panass ^^, dea ikhlass , dea ta cakap kosongg !

tapii , aku akan tersanad kesian katt dea bilee aku bergaduhh dgn dea . bukan niatt aku pun na marah dea, tapii dgn caree tu jepp kodd utk aku bg pengajaran katt dea and dea punyee moral value is SAYA SAYANGG AWAK SEBAB TUU SY MARAH AWAKK TAW !

saya janji kat sini ",

<33 sayaa akan jagee awakk !
<33 lindungii awakk dari pempuan gedikk =.=!!
<33 lebih berperasaan (awakk slalu kate sy kejam ouhh ... !)
<33 takkan mintakk putuss , break , clash or bende haram tg samee darjatt ! (dulu menjadii hobii sy !)
<33 akan mengalah bilee kite lawan 'iloveyoumuchmuchie' . sbb sy tauw awakk syg sy lebihh !



                                well , i heart you amierul syafiq ! iloveyou deeply . imissyou badly .

anda RAWK :)
Thursday, February 3, 2011 @ 9:12 PM |

ANDA :))

anda ? sapehh ? haha . title post blog yg nihh khas ditujukann utk budakk dorm aku . ahlii cempaka duaa :)
dalam dorm kamii adee , err jap2 ! na kiree . sowg budakk yg kami keluarkann , exco yg telahh kami sisihh . emm , sumenyee ade 12 org ! haha . terdirii drpd :

<3 Aznor Anna Nasoha - Nono (ketua dorm kamii )
<3 Fara Hazira  - Fara Rawk ( ratu buadd mukee =.=!! )
<3 Myzura Zynal - Lily (budakk dorm panggil setan hardcore jepp ",)
<3 Faten Amera Azmy - Mimie ( dikenali sebagai abg lemann ... ! )
<3 Noor Hidayah - Mak Tam
<3 Anis Nadia - Yaa ( dulu jadii mak tiri sbb suke menjeritt )
<3 Nur Hazirah - Chek yaa ( siti nurhaliza palsuu ... !)
<3 Fatin Samsudin - Awak Saya ( ta tauw lha napee kami panggel dea bende alah nii )
<3 Muna Najiah - Monalisaa ( exco kamii :)
<3 Erna Noor Syafikahh - Sarjan Mok ( pangkatt dea dalam Kadet Remaja Sekolah )
<3 Aimi - Aspura ( aku panggil dea abang aii , sebab dea hero dalam dorm kami )
<3 Nur Faseha - Seha

aku bersyukur sebab stil duduk same dorm dgn deaowg , same macam tahun lepass . ahli dorm yg laen
terpakse berpisahh and sesuaikan diri utk hidup satu tahun bersama . So , dalam kes ni . aku untung kodd :))
dapatt family yg duluu .

kali ni dapatt idea na tules pasal budakk dorm sebab da na masuk Bulan 5s and Bulan Keceriaan Dorm .
huh ! na julang balikk hadiahh kemenangan tahun lepass . Chop ! bukan ni main idea , tapii nak storyy ape hal kejadah haram dgn merekaa sume nihh ~




aznor anna nasoha ",

Aznor :) budakk sebelahh loker aku , sebelahh katil aku , akak form5 tahun lepass kate aku ni kembar dea , begitu juga dgn mak cik dewan makan =.=!! haih . paling benci bile dea masuk dorm , sebab kuat melalak , tutup lampu dorm lambatt ( wardenn dah bisingg !) . Tapi , the most special thing pasal dea ni , dea tak penah marah orang . Hebadd takk ? Dea jenis takk kisah orang kutok dea . Dea senyum jepp ! tu yang paling aku respekk sebab aku terSANGAT lah kontra dengan dea ",


                                                                      aniss nadiaa :)
Fara , Mimi , Yaa , Chek Ya and Mak Tam :) ini satu geng ! haha . bukan aku ta rapat dgn dea owg , cumee bilee kuar dari dorm , aku selalu lepakk dgn geng aku ouhh . tapii , kalau kat dorm , ta perlu lahh nak story kann ? Fara , ketua dorm dahliaa 1 kami tahun lepass . KD pling byk buad salah . tapii , bilee kene attack dgn exco , SUMPAH dea lha ratu buatt muke . muke innocent ! ta amek port if exco memekak dgn dea .
ramai owg kate dea kerek . HAHA . dea gegurl ouhh ~ ta cayee sudaa !


mimi :))
Mimi , si lesboo ", kadang2 , bilee otakk da masukk air , sumpahh da ta bolee na layan kepalee dea nii . Yaa , diva kamii . semua nakk perfect :) dari atas hingga bawah . and dorm jugaa lha . lembutt dan sangat sopann kecualii time dea BERSIN . SUMPAH , tade owg nakk jadikann bini ! Chek ya and Mak Tam , haih ! gabungan na buadd kann dorm tuu meletopp :))


                                                                      munajiahh :))
Muna Najiah :) exco kamii . jugaa ahli baruu daalam kehidupann kamii . Mintakk maaf jikaa ta senang dgn perlakuan takk senonoh kami yee ? kami tidakk hipokrit ~

And ahli dorm yg laenn , anda tersangatlahh pelikk dalam pengertian hidup akuu .
Jumpee kowg dalam hidup ni , macam aku jumpe dgn makhluk asingg sebab kowg ade tabiat yg tersangatlah aku ta pena jumpee kat luaa sanee :))

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan