i love my life
*HOT STUFF
Tuesday, March 15, 2011 @ 9:51 AM |


jangan bajett jadii *hotstuff sangatt doe .
sumpahh ase tekak nak meloyaakan bilee tengok kau cover hot baekk punyaa-.-!!
bukan nak nyibukk pasal diri kauu ,
tapii bilaa da harihari menyemak kat depan matee aku ,
serabotkann kepalee otakk akuu ,
goyangkann tangan aku na melempangg kau ,
aku ase aku patut memerlii SEPUAS HATI kat sini


jgn jadii loserssssssss sanad lha ,
BIG CAPITAL L ,
setakat letakk ***** ****** kat dalam pic kau ,
bukan means kau ***** ****** punn !
aku na gelakk bagai terkeluarr saki baki nasi goreng kampung yg aku makan
semalam .
kau buadd lawak overboard lha pempuann !

kau gilaaaa !
bilaa pose sanee sinii ,
menayang aset tonggek kau uhh ,
aku tauw kau ade aset yg baekk,
kiri kanan kiri kanan ,
tapii kann ,
ustaz tg bagi ceramah kat sekolahh aku katee ,
"orang pempuan yg jalan #%*^&^*&**((%&^$,
adalah penghuni nerakee "
so , ta salah kodd aku perlii kau kann ?
bolehh buang salah satu tabiatt bodoh cover kampungg kau uhh !

Sakan lahh shopping sane sini ,
dress up bagai na mati mengalahkan orangg na pegi *PAVI ,
padahal na pegi ** jee koddd .

sampai sekarangg aku hope dapad jumpee kau ,
na tengok kau sendiri depan matee aku ,
bukan na tengokk bende HOTSTUFF mcm kau ,
tapii na tengokk bilee buda ******* mcm kau,
cover baekk ******* ,
sampaii aku ingadd kau ni anak datukkkk .

tapayah na sembunyii sanad diri kau uhh ,
bangga jaa ape yg TUHAN da bagi kat kau ,
ape yg mak bapak kau bagii kat kau ,
kalau mampu belii bundlee jee (bundle pun okee hapee ?)
ta payah cakap menggunung belii kat suria KLCC .

na tegotego aku bajet hot sangat napehh ?
weyyy , melecur kodd satu badan aku ,
bilaa kau tegoo aku ,
al maklum lahh ,
kau kann HOT GILAAAAA*

palingg lasttt and terase kuase kudaa memerli dah abess ,
jadi diri kau sudaa .
aku bukan ta nakk kawan dgn kau punn .
orrrrr ,
kau maluu nak kawan dgn aku ?
sebab tu kau cite menggunung ?
HATTA ,
mak bapak kau lagi maluu bilaa dapatt anak macam kau !


*entri kali nehh agak tidakk sopan .
bahasa tidakk ditapiss .
HARAP MAAF .

WHOLE !
Monday, March 14, 2011 @ 5:22 PM |

*tettt *tettt *tetttttttttttttt
sumpahh ari ni boringg gilaaa . teramatt lah sanad gilaa nyee .
tapii , bilaa dipikirkann balekk , ase na buad jee keje umah yg bertimbunn gilee dlm beg uhh !
cumeee , niat ta sampai sebab da ase malas gilee na matii ouhh .
HAHA :)
tadii pun cumee pandang dgn penuh perasaan sayu jee sumee keje umahh yg cikgu bagii ,
*tengs cikgu ! tolong saya pecahkann kepale otakk sy time cutii ni~

-.-!!
keditt ta dee . bukannye ta dee duett , tapii mmg malass na g topup .
ta bolee na text hubby .
at last , mintakk jugaa tolongg kat mama ouhh .
HUHU :)
kemalasan tu da sampayy tahap mmg ta bole bangun time holidayy ni .

SEBAB , bagi aku
HOLIDAY=ta bole diganggu or stayy je kat umahh kan ?
HEE '',


bile duk sorang sorang mcm nihh ,
teringatt pulaa kat hostell ouhh .
suare budabuda dorm tu ase macam melekat mcm pakai gam uhu je kat telinge ni .

and ,
bilee ingad pasal sekolahh ,
ta bolee lupaa betol bilee last jumaat ari uhh kita owangg kene bersihkann kelass .
mop satu kelass dgn pencuci lantai *curi kat mane ntah ~
SEBAB , makhluk paling chumell selepas aku ,
keluarkan produk hasil perkumuhan kat dalam kelass .
aku yg mmg takk sihadd ni terus rase mcm na terkeluar sumee bendaa .
err , tahi kucingg laa -.-!!
ta bolee na salahkan kucingg tu jugaa ,
sebab merekaa ta belajaa tamadun sumee uhh .
tapii , aku yg belajar tamadun ni punn ,
still tertanyee tanyee ,
NAPE SEJARAH AKU TA BOLE DAPAD A+ ???


Gogglesearch ade jawapann takk utk soalan aku nihh ?


lasttlyyyyyyyyy ,
aku cumaa hope aku bolee buad benda laen selaen dari *JADI PEMALAS

my BUNKYBUNKY !
Sunday, March 13, 2011 @ 7:52 AM |

ahha ! na citee pasal bunkybunky plak dlm entry kalii nii !
err , erti katee laenn , sahabat sebantal ~
soo , orang orang yang dalam blog aku kali nehh is my bunkybunky!

aku ni bukan jeniss yg ramahh :)) kalau na kawan dengan aku tuu , sangatt lahh susahh .
kawankawan aku yg sediaa adee ni punn still katee aku ni kerekk . tapii , aku takk kerekk dgn si bunkybunky aku nii . sebabb ?
 *merekaa adee bilee aku sedihh .
*merekaa jagee aku bilee aku sakedd .
*merekaa ade utk aku tiap kalii aku adee probb .
* merekaa sumee adee bilee aku perlukann sokongann .

AND , aku paling takodd bilee aku hilangg merekaa dalam hidupp akuu !
sebabbb , aku daa habiskan 2 tahun persekolahan , 2 tahun hidup di hostel dgn merekaa !

*time padangwatch training raghbi


                                                     *webcam . webcam di hostel

*ponteng koku time dolu dolu


*efaa , lilyy :) ,shai , syieraa , dylaa ! even aku jumpee kawan baruu , aku tetap takk lupee                           kowg . kitee da kenall lamehh sanad and memoryy dgn kowg takk penahh
                                                             padam punn dlm ingatan aku .

                     *aku panggil dea sepett . dea pun panggil aku sepett .budak dorm panggil kami sepett:))

                                         *fara andd aimii . buatt keje gilee lepass abes exam .
                                           
                                  *sayee , kechikk , syfull , my biee , akeem and eyraa depann sekalii .baru lepas merentas desaa . HEE :))
                                           *my biee . 08062011 * dahh setahunn kamii bersamee .
                                                 andd , timee tuu jugee , aku akan jadii 17 !
                                      tengs masih sayang kan sy . tengs letak sy dlm ati awk <3



aku nak mintakk satuhh jee dri korangg bolee takk ?

*jangan pegi dari idup akuu . aku ta nak ilang kowg . kowg jee yg paham akuu . kowg jee yg tahan dgn perangai akuu . kowg je yg mampu jagee aku and kowg je yg mampu lap air matee aku bilee aku nangess ! and , deeply ! aku sangatt sayangg koranggg ! i will miss u all . big time .

MISS :))
Saturday, March 12, 2011 @ 10:59 AM |

Heyy . HAHA . sumpahh da lamee ta updatee blog . macammacam citee na share tapi ,,
takod patah tangan plak na menaipnyee . HEEE :))

betol lha katee owg . bilee da kenal tanggungjawab andd  komitmen , mmg susah na bahagikan masee utk diri sendiri . means , kite hidup ni mmg na kenee puaskann hidup owang laenn .

it goes to me ! bilee da masuk form 5 ni , mmg ta ase berjalan atas tanah . jalan pun na cepad cepadd jepp .
da takk bole na lengang lenggok macam itik balik reban . HAHA .
sumee bendee na kene buad sendirii , lagilagi bilee jadi budakk hostell .
kadang2 uhh , memang terpakse abaikan kesihatan sendiri untuk kejar sumenyee dalam hidupp .

macam akuu lha , sampai demam +muntah +pening bilee jawab exam . na kejar sumee subjekk , buad revision lagii . and dalam 2 hari exam uhh , aku cumee tidoo 2 jam jee . esoknyee , lepas abes paper , terus muntah ijau . Pecayee takk ? HEE . buda buda dorm andd member2 rapatt pun marahmarah sebab aku ni asyik push diri aku utk jadi harder , tapii aku cumee senyumm . SEBAB , aku bukan orang lain yang bolehh manjeekan sangat dirii . aku adee bendaa na kenee kejar and bukan macam orang laenn yg senanglenang kalau diri tuu ase da ta bolee buad pape punn .
I KNOW . I'M BETTER THAN THAT ........
 kesian pulakk diri nii . da lha ta kuadd , banyak bende na pikir , tapi sebab da sedar diri ni da matang and da adee komitmen , sometimes , kite kenaa korbankan byk bendaa kann ?

tapii , bilee pk balekk , sampai bilee na hukum diri macam nehh ?
HAHA . ntahlahh . selagi bolee teruskan , teruskann jee .
aku tetap akan struggle utk *

*pegi sekolahh ! ni dahh wajibb .
*prep petangg . tapii , sekarang da tukar dgn aktiviti bola balingg . next week da adee match ouhh .
*basuhh bajuu . tiaptiap hari membasuhh and semakin bertambah -.-!!
*solatt . masih takk tinggal walaupunn bz utk mengejar duniaa :))
*prep malam . mase utk buad humworkk and revision . pluss , kadang-kadang uhh kene aja owg .
andd , kurang lahh sikedd masee utk studyy . TAPI , aku masih percayee , satu ilmu yang kitee bagii kat owg , it come back to us.
*kelass add math . terpilih pulakk dalam progran guru cemerlang . setiap minggu , ari jumaat .
*kelass dengan mentorr sendirri . tiap hari ahad . syahmi akan datang utk ajar aku add mathh . andd tak sahh , kalau ' belii doublecheese yee ?' HAHA .
*tiap hari sabtuu , adee kelas mengajar . HAHA . saya jadii cikguu lahh .
cikguu kpd monster saya .



Tiaptiap hari , macam ni jee lahh aktiviti akuu . na rehat punn , mmg da tadehh masee .
sbb , teringat yg diri ni da FIVERS :))
ta bolee seronok seronok sanad ouhh .

mmg rinduu masehh form 4 . ta pena fikir yg hidupp sebenarnyee sangat mementingkan komitmenn .
ta pena na pk tanggungjawab . cumee tauw gelak*gelak*dan gelakk*
I MISS YOUU 6IXTHTEEN LIFEE !!
                                         *trainingg bolaa balingg .(aku yg pakai tudung putihh tuu )



                                       *masihh tetapp lilyy yg duluu . changess for goodness lha .
anda sumehh ta penaa hilangg darii sy . duniaa terlampau kejam hingga menjadikann sayee sebegini rupee . maaf , tapii anda sumee masihh beradee di hatii sy !


|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan