i love my life
Aku kuat , aku tahu :D
Friday, February 3, 2012 @ 4:19 PM |

Assalamualaikum .
Hi :)

Err , aku update blog pepetang cenggini sebab aku bosan . Patutnya aku ade driving class , tapi kan kan . 
Cancel sebab hujan . Ehh , bukannya aku nak ambik lesen motor ouhh , tapi lesen kereta . Macam takde bumbung je kan ? Haha . Takpe lahhh . Chilll :D

Ehh , eventhough aku dah benti kerja kan , budak-budak part time yg seangkatan dgn aku dulu tu still contact taw . Haha . Yg aku tak tegur dulu pun dah rapat dgn aku sekarang . Haha . Kawan je lah pun kan ? Facebook betul - betul ' Connecting People ' 

Ejad ajak aku pergi kenduri kahwin kakak dia . Okay , time tu aku dah tak tahu nak pakai baju kurung yg mane satu ouhh :D Haha . Tapi tapi kan , serious aku rindu nak pakai baju kurung . Sebenarnya kan , bila aku nak keluar pun , aku nak pakai baju kurung . Aku tak tipuu lahh . Tetiba kot aku rase teringin :D

Kadang - kadang tu , aku betul betul rase nak give up . Sebab , aku dah malas nak fikir lagi kott . Aku malas dah nak kacau dia . Boleh kan ?

Last , dia dah ade girl lain . Good job , dia dah mula lupakan aku . Dia ingat aku tak tahu kott . Tapi , sejauh mane pun dia nak sorok dari aku kan ? Aku doakan kebahagiaan dia . 
Aku macam mane ? Aku sesorang je lahh . Haha . Aku kuat , aku tahu .



|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan