i love my life
Long live ol'school !
Wednesday, December 14, 2011 @ 10:25 PM |

Last day wearing a corporate clothes . I become 18 next year .
Frankly speaking , i already miss this moment . Big time :)
Cempaka 2 , 5 Peng . Kej . Mekanikal , GT-7 , Teknik Klang .
Nak tinggal semua benda alah ni sikit punya sakit . Sikit punya seksa .

5 Mechy

Cempaka dua :)
GT-7

Susah nak tinggal semua kenangan ni . Susah nak tinggal benda yg banyak ajar aku tentang hidup .
There's always a dilemma when it comes to choosing . Kalau nak berubah from what we were ,
it'll be hell to pay as a manner of speaking .

I love you guys :) i miss the time we lending shoulder together , when i getting cry .
Thank's become a tissue , wipe all my tears . Especially , Syahmi , Hani , Rafiq , Afiqah , farah and Tasya .
And all of you , 5 Mecky :)



Faizal Zamani : Sorry kalau ade sakitkan hati kau . Aku tahu , kau pun kira cincai dgn aku . Aku tak lupa lagi suara kau nyanyi lagu Faizal Tahir . Aku simpan kat lubuk jiwa aku . Jangan buat Farah Torot menangis taww ? Aku cepuk kau nanti . Take care of her . And , yg pasal jentik-jentik aku tu , aku tak kira KG pun dgn kau . Aku tahu kau suka kacau aku . And , aku tak kisah even aku selalu jerit balik :)

Farah Torot . Faizal Torot :) F Square <3


Hani Syafiq : Terima kasih menjadi cuping dan telinga untuk semua masalah aku . Aku tetap comel bila menangis kann ? HAHA . Thank's for those ilmu . Aku takkan lupa kau <3 And , untuk kali ni aku stuju dengan kau . Kasih sayang tu lagi penting dari duit . Money can't buy your happiness . Lepas ni aku dah tak tahu lah nak berdebat dengan siapa . And , lepas ni suara kau and Faiz yang menganjing aku pasal forum tu , aku akan rindu sampai bila-bila . ' NATIJAHNYA ' . Awesome :) Ingat tau perjanjian kita , kalau nanti gaji kau sebulan RM 30 K , kau janji nak hantar pinangan dtg rumah kann ? Aku tunggu jea weyy kat depan rumah aku nanti . Pray for my success okay ?

And for all classmate , HAFIZ , AMAR , APIT , RAFIQ , NGEE , FAIZ , ANUAR , AFIKAH , FARAH ,
TASYA , NAIM , FARID , SYAKIMIN .
Take care of yourself . Aku just nak korang tahu aku sayang korang . I come in hell or high water . Aku mintak maaf atas semua salah silap . I stand up with you all forever . Simpan kad raya yg aku bagi tu okayy ? Kalau perlu simpan dalam bantal . Semua aku bagi :) Sebab tak de sorang pun aku lupa dlm ingatan aku .
Aku nak , nanti bila kita buat reunion balik , semua tunjuk kad raya yg aku bagi tu . Aku nak tunjuk ape ?
Aku tunjuk anak aku yg berderet ramai tu ehh ? HAHA .

Amar . Apit . Naim . Hafiz

Last , but not least :) Syahmi Jajuli .
Boo , thank's for all those advice . Terima kasih sebab selalu dengar masalah sy . Terima kasih untuk semua ilmu . LK , ADD MATH . Awak cikgu terbaik :) Sorry kalau suka tanya soalan add math yg ciput-ciput . Terima kasih jugak sebab selalu bersabar dgn sy . Terima kasih sebab cuba pujuk mase sy tgh marah dgn awak yg pasal gambar tu ==' Hee . Sy takkan lupa memori kita menang NIE tu . We do it together right . Last year and also in this year . Awak abang charming sy . Awak tinggi , and they call you panjang , and at least that compliment make you special than the others . Thanks for buying a topup for me . Thanks for the nasi ambang and air kelapa . Thanks untuk semua pembelian MCD . Sy selalu susahkan awak . thanks untuk minyak motor yg hilang untuk sy . Sy tak mampu nak balas apa-apa :) Yg sy mampu , pray that one day you will find your biebie and she call you BOO :) Terima kasih sebab percaya kat saya and cerita semua pasal M-Square :) Abang , your little kiddo really miss you . Big time . Sy akan rindu perut buncit awak . I will be right next to you <3 Doakan sy jumpa Imam Muda sy okay ? Doakan sy jumpa lelaki yg boleh buat sy bahagia . And , I will hit you back , boo :)

Lil Sis . Big Bro .

syahmi . Kan dah nampak buncit tuu :)

Zaima Bahar Nordin : Thanks for the day you save me from hell and guide me through heaven .
Aku sayang kau sangat sangat kawan . Kau ade bila aku sedih and you will cheer me up . Kau peluk aku . ohh , i love you girl . Kau selalu ade untuk aku . Thanks sebab ajar aku menghargai ramadhan . Aku akan rindu ramadhan kita lalui bersama . Ingat yea janji kita ? Kita akan sama-sama fly aboard to Australia and do Masjid Hooping at Masjid Punchbowl . Thanks kenalkan dekat aku pasal PALESTIN . I hope i will syahid for helping them in adult . Aku tak tahu nak berterima kasih macam mana dekat kau . Kau bawak aku kenal Islam . Thanks for the copy of risalah 'Macam mana nak jadi baik ' and ' kalau betul couple itu halal' . Aku dah tampal dekat meja studi . i heart you girl , thanks for all those memory .

Lily'sassin . Xema'sassin .

Sungguh . Masa tu boleh membawa seribu satu perubahan bermacam gaya .
Sebab kehidupan ni tak adanya pernah sunyi dari segala macam benda susah senang ,
serba serbi cukup nak bagi hidup ni penuh warna -warni .
Dan takde benda yg predictable dalam hidup ni ,
hari riang ria zaman sekolah makin berkurang kini bilah kenangannya .
jangan difikirkan sekarang benda berat yg bakal bertandang .
Hard times come easy . Indeed .

Live for one , die for all ,
At the end , we all stand tall .

Sahabat takkan mati .
Selagi ade hayat .
Selagi kepala boleh ingat .

Long live the ol'school days!

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan