i love my life
Sy bukan penanam anggur terhorhormat lagi :D
Thursday, January 12, 2012 @ 2:45 PM |

Assalamualaikum .
Hi .


Tunggang terbalik lah kau tengok gambar ni . Hee . Dah 18 tapi muka budak -budak lagi =='


Esok dah start kerja ==' Cehh , lepas ni tolong ajar aku macam mana nak tidur awal yea ? Since aku dah tak sekolah , jadi penganggur tetap dan menternak lemak kat rumahh , habit aku sekarang tidur lewat . HAHA . Kalau tak cecah pukul 4 pagi , jgn harap lah aku nak tidur . Hee . aku buat ape je time before tidur tu ?
Kadang -kadang aku OTP dgn lembu tu , haha . Dia yg suka sangat call aku . Aku pun okay je kott :)
Kadang - kadang tu online sampai mata rabak ==' Ta sedar diri mata dah cukup rabun tahap org tua .
HAHA

Okay , 2012 :) Awak jgn menganjing sy jadi single okayy ? Tahun lepas tak , tapi dua tahun lepas sy mengalami tahun baru yg sgt buruk ==' Sy hilang BISKUT sy <3 Teruk wehh . Sedih gila babi lahh :)
HAHA . Tapi , sekarang aku dah contact dia balik . Malam tadi aku dapat number phone dia . Then , OTP dgn dia kejap . Boleh imagine tak lepas dua tahun aku cakap dgn dia ? Dua tahun kot aku tunggu untuk dgr suara dia balik . Dua tahun aku pandang DP dia kat FB . Hee <3

Lepas ni , aku dah jadi busy balik . Aku tak selalu duk rumahh . Dah tak dapat nak tanam anggur sampai tak laku . Haih . Dah puas aku rehat duk rumah . Sekarang , aku nak cuba hidup carik duit pulakk . HAHA . Aku kan dah besar :D Ini kot yg aku tunggu dari dulu . Takkan aku nak lari tinggalkan hidup macam tu jea kan ? Hee . Be tough , Lilyyy :)

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan