i love my life
Entri kali ni emo sikit .
Tuesday, December 27, 2011 @ 4:06 PM |

Assalammualaikum .
Hi .

Aku masih lagi tersenyum gara-gara ber TWEET-ing dgn Kak Dena semalam :)
Hee . And ,dia dah comment punn entry aku yg sebelum ni . Serious aku cakap , aku terharu dohh .
HAHA . Thanks Kak Dena , for those advice :) Semoga bahagia sampai anak cucu dengan abg Ariff .

Tadi kan , aku tengok Princess Hour , then aku emo .
HAHA . So , lepas zohor tadi , aku terus tweet . Pehh , aku nak nangis tengok episod hari ni .
-..- serious entry ni emo . kalau kau tengok cerita tadi , kau faham lah perasaan aku .

Shin . Kau tak boleh layan isteri kau macam tu . Even , dulu kau sayang perempuan lain , kau tetap tak boleh buat isteri kau nangis taww . Kau sakitkan hati dia , kau lagi pentingkan orang lain . Then , bila ada lelaki lain suka isteri kau , baru kau nak lindung isteri kau ? Bru kau nak peluk isteri kau bila dia hilang ? Ohh , come on lahh Shin . Kau dah start sayang kat isteri kau , kenapa kau tak bagitahu jea dia , sebab isteri kau dah lama sayang kau dohh . Tapi , aku suka je bila kau carik isteri kau tadi . Baru kau tahu risau kan ? Baru kau nak peluk dia kan ? Baru kau nak bagi tahu kat dia yang kau tetap akan rindu kat dia kalau dia pergi . 

Sampai jea scene tu , aku emo . Aku nangis bila Shin peluk Chae Kyung . Okay , show your love with action , not words :)

Aku nangis wehh bila sampai scene ni :)
Chae kyung , kau jangan lah nak main tarik tali dengan Shin . Kau dah tahu dia sayang kat kau , so kau jangan lah nak jauhkan diri pulakk . Dia nak ade dengan kau , sebab kau lah gadis asing asing yg tiba-tiba masuk dalam hidup dia macam tu je .

Aku emo gila lah bila tengok cerita ni . Even dah tengok berkali pun , aku tetap emo . Hoho . Boyr Over Flower best , cuma . Aku lagi suka tengok Princess Hours ouhh :) Miss In Action bila aku tengok citer ni . Serious .

Aku menangis bila Shin peluk Chae Kyung and cium ubun-ubun dia . Haih . Dah tak boleh tahan , aku terus mandi :)

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan