i love my life
AKU BUAT ENTRI MEMANG UNTUK KAU COPY PASTE :)
Sunday, December 4, 2011 @ 1:07 PM |

Assalammualaikum .

Okay , tadi baru online FB and buat blogwalking , sekali terjumpalahh blog minah ni ,
bace entry dia yg baru-baru ni and , ohh my Allahh !
She's gone to far :) Slut , dah tak boleh nak hadam ape yg ade kat otak kau untuk buat entri ?
oppssss , lupaa ! entry kau bukan ramai org bace and maybe need some publicity ?
Gituuuu ? Asal pathetic sakit hati gilaa dgn aku ?
Serious lepas benda tuu , aku dah tak kacau kau .
Aku pun dah lame lahh BLOCK kau , dah tak tahu ape benda yg jadi dalam hidup kau ,
and , out of blue nak kacau hidup aku balik ?
OHHH , I see . Nobody Perfect ? Or , for me you are totally human with no FAITH :)

Ape ? tiru entri kau balik ? Naaaaa~ I wont do such silly things .
Aku ade maruah . Aku ber-blogging sebab aku memang minat and bukan nak kejar HOT .
Aku ber-blogging bukan sebab nak orang bace entri , aku buruk kan org depan-depan :)
Serious , knowing me better and judge me <3

Then , kau nak aku rase sakit hati kau ?
Come on lahhh ~
Biar aku petik sikit ayat kau dulu ,
" doa orang teraniaya , Allah makbulkan "
Sorry , slut . Aku tak main ungkit nama ALLAH untuk benda remeh-temeh ni .
Banyak lagi aku boleh buat kann ?
Call me chicken or what , aku tak suka kacau hidup orang .

Kau nak balas dendam and nak TIRU and LEKAT entri aku kat blog kau ?
Girls , orang ketawa kott bila kau buat macam tu . 
Entri aku ade tarikh and date ,and ramai yg kat FB dah bace sebelum kau COPY entri blog aku .
Then ? A BIG clap for you :)

Sorry , aku nak capap blog kau kat sini , sebab kau pun pernah buat benda yg sama :)
Cuma dulu aku tak balas ,
Tapi , sekarang ade orang yg start hidup API dulu .
Then , terima je lahh budak baru nak up .
Kau mungkin boleh buat lebih teruk , but who cares .
Kau buat lahh ape kau nak .
AKU TAK PERNAH TIPU MAK AKU IF AKU NAK KELUAR DATE DGN BOYFRIEND AKU,
AKU TAKKAN BUAT ALASAN  BUAT STUDY GROUP DGN KWAN KAT RUMAH DIA,
SEMATA-MATA NAK KELUAR DGN BF AKU , 
Tapi kau ? tepuk dada tanya IMAN :)
Semua orang cakap pasal kau kat aku , cuma aku simpan jea .
Tapi , bila kau dah uji aku macam ni ?
Nobody Perfect :)
Nabi Muhammad jea yg sempurna kann ?

Totally for you , SLUT :)

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan