i love my life
MY si JAMBU SEPET AWESOME :)
Friday, December 16, 2011 @ 5:15 PM |

Assalammualaikum :)
Aku tak kira , aku nak update jugakk . HAHA .

Baru je lepas habis carik kerja siott ~ Alhamdulilah . Dahdapat ;)
Hari isnin baru start kerja ouhh . As promoter jea . Dari aku dok besar kan bontot kat rumahh , baik aku pergi ringankan mulut aku ni pergi promote .
Aku memang suka kerja promote ni , teringat pulak zaman promote produk Garnier kat budak dorm , and dorm sebelah . Okayy . Dah sedihh *

Sebenarnya , dah lama nak update post pasal ni , tapi macam asyik terlupa jea .
HAHA . Maybe dah ade yg kenal SI JAMBU SEPET pujaan hati aku ni , maybe ade yg tak kenal lagii .
Aku pun kenal 3 bulan lepas , and aku dah jatuh cinta dengan diaa nii ~ HAHA .

Mempersembahkann SI JAMBU SEPET KESAYANGAN SY :)
MATLUTHFI :)
Ehh , siapa-siapa ?
HAHA .

Mehh Klik Link kat bawah ni kalau hang semua nak kenall :)

Si JAMBU SEPET

Aku dok terguling-guling menangis tengok semua video dia ni . So , kalau hangpa semua dah tengok , jangan nak memandai nak bercintan cintun dgn dia ehh ?

Aku paling suka tengok video dia yg ni lahh . Kelakar siott -..- yg lain pun okayy jugakk :)

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan