i love my life
HOT sangat pun ta boleh kann ?
Sunday, July 10, 2011 @ 10:44 PM |

benda ni dah lame na jadikan entry sebenarnya ,
cuma ta postkan jee lagii ouhh .
okayy ,
then dah ade mase na post

penah ta kawan korang cakap ,
"aku ta suke ouhh add orang ,
biase orang jea yg add aku "
TAK PUNN ,
"aku ta suke approve orang yg aku ta kenal ,
lau ade orang add pun ,
aku ignore jea "
GAMPANG TAKK ?
ta kisah lah kau na buat mcm mane pun pasal hidup kau ,
aku pun ta suka na sibuk hal kau ,
tapi yg buat aku jelik pasal kau ni ,
Satu hari tuhh aku jalan dekat wall kau kann ,
tetiba aku nampak sorang mamat nihh tulis kat wall kau ,
"Thanks for the add"
okay , sangat cilakee lahh tu kann ?
Kau cakap benda uhh sume dekat aku ,
yg kau ta sukaa add orang ,
sebab ape ?
Sebab bajet kau hott lah ?
HOT tu ta boleh bawak pegi mati punn .
bukan sorang jea yg cakap macam tuu kat wall kau ,
banyak kott :D
then ,
ta nak approve lau orang yg kau ta kenal ?
baek kau buang jea account FB kau  ,
and campak kat laut .
SENANG CITERR =.=
kalau kau cuma ta approve orang yg gune DP palsu ,
tu ta kesah sangatlahh ,
tapi ni menggunung cakap ta approve org yg ta kenal .
aku tengok ramai jea friend kauu .
yg dari merate alam pun adee .
nampak sangat lahh menipuu :D
 

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan