i love my life
ntahhapehapentah :D
Sunday, June 5, 2011 @ 4:03 AM |

nape kau sukaa sangatt panggil orangg yg jadi reader blog kau ,
BOHSIAA yee ?
means ,
"aku ade fixie ,
kau tak ada kann BOHSIAA ?"
"aku mimpi laki aku kene rampas dgn BOHSIA"
bohsia itu , bohsia ini .
haih .
rase mcm nakk tampar jee mukee kau dengan selipar jambann ouhh .
ta pasal-pasal orangg tengah blog-walkingg ,
terus nak post blogg pulaa .
 problemm betolll lahh .

dahh tuu ,
sukaa sangatt lahh kann sebott ,
"fuck you damn much bitch"
adehhh .
da besar sangatt nak tunjuk lidah bercabang tuu ?
betoll lahh otak macam kau ni patot flush kat tandas .

cubee lahh cakap perkataan terokk yg sopann sikedd ,
even kau geram sangatt pun ,
tak payah lahh nak tayangg perkataan sebesar alam uhh ,
mcm kat bawah nii .

BOHSIA


dah tuu satu entri kau panggil orangg bohsiaa .
betoll lahh time kecikk kau ni ta pena makan sambal belacann :D

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan