i love my life
*tima kaseh yg tak terhingga dohhh :D
Wednesday, June 8, 2011 @ 10:07 AM |

*wahh . hari ni bangun awal lahh .
tak kesah lah ken nak create hari ni mcm manehh lagii .
birthdayy present dah dapatt ,
cumee yg tinggal lima rat yg awk nak bank-in dalam akaun sy ken ,
encik zainal ? jgn lupee tahu ?
nanti sy sygg awk lebihh kalau awk masukkan cepatt <3
(awwwww . mate duitan $.$)

*mlm tadi ramai yg jugakk bagi respons kat blog ouhh :D
tenkiu gilakk yaa :)

okea . tengs pade yg dah wishh . appreciate gilaa wokk !
tengs acha being the first one yg wish akak tahu ?
HUHU . (adek ipar sy tuu . kena puji lebihh-lebihh lahh )
then , sy ta tahu lahh masalah awk , dari dulu smpai sekarang ,
awk mesti orang kedua yg wish buffday sy ouhh .
Amierul Syafiq , btw tengs temankan sy malam tadii tauu .
walaupunn awk nagantokk , awk still layan sy ,
and awk ngantok sebab dengar suare sy yang romantik ni ken ?
HAHA :D

enough of that *
ramai jugak yg wish awal ouhh .
Asyura , Echa ,Eyra , Munmun , Aida (yg ni siap call lagii tau ) , ade jugak budak FB yg wish awal mcm Mafika Masril (tengs selalu blog walking and singgah kat kalam sy ni ) , then , aku dah lupe sape yg wish awal ouhh . HAHA .Nanti sy listkan balek and doakan sumenye berjaye okayy takk ?:D

yg wish hari ni pun ramai juagkk ,
lagi-lagi member BOTS dulu , kawan-kawan tempat mencurah segalanya ,
maseh zaman kegemilangan tuhhh .
HAHA .
*Fatin Azira , Diya , Joey , Roy , Elmy , Chak De Sauza , si Rayy , Ishak (berani betol buat post bufdayy sampai cakap sy sombong kann ? lempang tahulahh ) , Teehaa ,Rizal , idris. Ramai lagii dohh , tapi aku tak ingatt .
Suryy yee ?

budak-budak sekolah lame , budak-budak sekolah baru . budak form 4 pun ade jugakk tahuu ?
HAHA . kawan FB . PAKAR FF .GreatTroublemaker :D
haih . otak aku ligatt nak ingat name korangg ni tahuu !
Ainina , Ika ,Faestzudin Kedin , Dylaakem , Shai , Syiera Amir ,Farah Adilla , Qawiem Qusyaireey , Myra , Kikie , Zaimahh ,Hamizan , Faten , Aznor , Sarah Leana , Hanafi Khairi , Yai , Aida , Bob , Biehaa , Muna , Roha , Yaya , Rafiq , Fares Azlan Amalina , Auni , Koh Boon Quan . (yg nii paling tak sangkee dohh . tengs masih ingat lagii kat aku wahai cinta lamee  HAHA ) .

*Chot , kau tak wish aku lagihh . Dah tahap sedih gilee nak mati ni bhai T.T .
*Azani , kau pun samehh . takkan lupe kott ? Haih -.-
*Kau Mr. S . Sampai bila-bila lah kau takkan wish aku kenn ? sbb , kau bukan nak tahu punn .
sepanjang aku kenal kau punn , kau tak pena nak wish aku ouhh . NVM :D

tengs sekali lagii yg dah wish ouhh . terharu nihhh :D
sygg korangg dohh .
*Rase mcm nak join BOTS balekk jaa . Sbb rindu kawan lamehh kat sanee .
haih . MAAF .

*and , sumaa yg wish happy anniversary , tima kasehh yaa ? doakan sy dgn cik abang berpanjangan tau ? nanti dapat mcD tiap sorang . HAHA .

p/s : bilaa post blog nihh , nina wish birthdayy ouhh . :D

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan