i love my life
buat tak serupa BIKIN !
Saturday, May 7, 2011 @ 4:24 PM |

credit to all :)

time sekolah buad ceramah utk Fivers ,
sumee student adee .
and tak sahh ,
kalau motivater uhh na buad kite nanges kan ?
motivater uhh akan sedarkan kite pasal mak bapak lahh .
suh kite tutup mate , then pikir balek sume pengorbanan
ayahanda dan bondaa :)

lepas jee abes sesi uhh ,
sume menanges ,
yg teresak - esak lahh .
yg dah meleleh hinguss uhh .
yuckssss !
SEBAB ,
sedih bile motivater uhh buat mcm uhh .
teringat parents sumee uhh kann ?
betol takk ?

TAPII ,
tu sumehh FAKE lahh !
seriouslyy ,
kowg cume menipuu dgn diri kowg jee ~
pura- pura nanges -.-!!
nape aku ckp mcm uhh ?
*kau menangiss pasal mak bapak kau ,
tapi lepas 5 minit ,
kau still gelak tawe kann ?
kau ponteng solat zohor .
kau still dgn perangai lamehh kau !
still ckp act macam kau hebad sangat !
kau tak buat ape yg boleh buat parents kau hepii .
konon bajet menanges sebab sedih dgn ceramah punyaa pasall .

FAKE lah weyy sume uhh .
aku tak ckp aku baekk .
at least aku tak menangis seteruk kau and buad balek perangai lamehh .
ASBESTOS betoll !

kat bilik prep ,
kau tauw bising jee !
aku yg tgh buad LK ni pun ase na koyak jee kertass uhh .
dah suh senyap bape kali punn ,
still buat BANGANG !

jgn lah kacau org yg na happy kan mak bapak dyowg ,
(STUDYY ). . . . .
kau tak nak happykan mak bapak kau ,
cukuplah kau sowg jee kann ?
jgn nak nyusahkan owg laenn .

PLUS ,
eventhough kau tuu cume under level dari budak teknik ,
jgn nak pamerkan kebodohan kau yg ta reti respect org uhh !
bia tak pandai , asalkan attitude cm manusia :)

p/s : ta baek pun mcm malaikat . tp , aku ta pena kacau owg nak happykan
parents deaowg :)

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan