i love my life
cutiCUITHATI :)
Friday, June 3, 2011 @ 10:18 PM |

kalau dah berkampung lima hari kat kampungg ,
takkan tak de cite yangg tak dibungkus dari kampungg kann ?
banyak betol lahh kampungg kau kann ?
almaklumlahh ,
saya mengaku saya ni memang dari kampungg :)
ai ai , sudahh ! tak nak perli orangg lagii .

ehemmmm ,
tadii baru dapatt gambarr dari danie ,
then , baru lahh ade mood nakk update blogg nii .
tunggu foto dari dea sebab ,
fon dea lagii canggeh dari aku .
aku kan sengkekk .
HAHA .

suatu petangg ,
foto jee dah cukup lah kann untuk aku cerita dari cakap , kann ?
so ,
uploadd je banyakbanyakk .
HAHA .

kat parit :)

hampa . Takde ikann . cube lagi tahun depann  yee ?

parit ni lahh yg time kecik-kecik dulu aku sukee berkubangg .
HAHA . sebab tu lahh comell :)


thenn ,
aku pun dah malas nak uploadd .
aku tak sukee sangatt na upload foto yang tak dee posing-bajet-comel aku ni .
HEHE .
tak bersemangatt pulakk nak uploadd .
tapii ,
lau foto uhh ade posing-bajet-comel aku ,
siapp editt lagii taww :)
burukk benoo perangaiinyee .

tak dee function punn aku tonggek butt kat belakangg nun . haih-.-!!

foto kat atas nii time tengah menggedik suruh danie potong kelapa .
hehee .



kampungg kann akuu ?
pakai kain batik segalee :)
serious tak tipuu ,
lima hari aku duduk kampungg ,
lima hari tu jugakk lahh aku pakai kain batikk .
bukannya aku malu punn nak tunjuk yg aku pakai kain batikk ,
takkan lahh kat ceruk alam ,
aku nak pakai skinny ,
dahh tuu nak pakai baju tshirt blink-blink pulakk ?

daniee :) tengs potongkan kelapee :)
mukaa sappy gilaa :)

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan