i love my life
*HOT STUFF
Tuesday, March 15, 2011 @ 9:51 AM |


jangan bajett jadii *hotstuff sangatt doe .
sumpahh ase tekak nak meloyaakan bilee tengok kau cover hot baekk punyaa-.-!!
bukan nak nyibukk pasal diri kauu ,
tapii bilaa da harihari menyemak kat depan matee aku ,
serabotkann kepalee otakk akuu ,
goyangkann tangan aku na melempangg kau ,
aku ase aku patut memerlii SEPUAS HATI kat sini


jgn jadii loserssssssss sanad lha ,
BIG CAPITAL L ,
setakat letakk ***** ****** kat dalam pic kau ,
bukan means kau ***** ****** punn !
aku na gelakk bagai terkeluarr saki baki nasi goreng kampung yg aku makan
semalam .
kau buadd lawak overboard lha pempuann !

kau gilaaaa !
bilaa pose sanee sinii ,
menayang aset tonggek kau uhh ,
aku tauw kau ade aset yg baekk,
kiri kanan kiri kanan ,
tapii kann ,
ustaz tg bagi ceramah kat sekolahh aku katee ,
"orang pempuan yg jalan #%*^&^*&**((%&^$,
adalah penghuni nerakee "
so , ta salah kodd aku perlii kau kann ?
bolehh buang salah satu tabiatt bodoh cover kampungg kau uhh !

Sakan lahh shopping sane sini ,
dress up bagai na mati mengalahkan orangg na pegi *PAVI ,
padahal na pegi ** jee koddd .

sampai sekarangg aku hope dapad jumpee kau ,
na tengok kau sendiri depan matee aku ,
bukan na tengokk bende HOTSTUFF mcm kau ,
tapii na tengokk bilee buda ******* mcm kau,
cover baekk ******* ,
sampaii aku ingadd kau ni anak datukkkk .

tapayah na sembunyii sanad diri kau uhh ,
bangga jaa ape yg TUHAN da bagi kat kau ,
ape yg mak bapak kau bagii kat kau ,
kalau mampu belii bundlee jee (bundle pun okee hapee ?)
ta payah cakap menggunung belii kat suria KLCC .

na tegotego aku bajet hot sangat napehh ?
weyyy , melecur kodd satu badan aku ,
bilaa kau tegoo aku ,
al maklum lahh ,
kau kann HOT GILAAAAA*

palingg lasttt and terase kuase kudaa memerli dah abess ,
jadi diri kau sudaa .
aku bukan ta nakk kawan dgn kau punn .
orrrrr ,
kau maluu nak kawan dgn aku ?
sebab tu kau cite menggunung ?
HATTA ,
mak bapak kau lagi maluu bilaa dapatt anak macam kau !


*entri kali nehh agak tidakk sopan .
bahasa tidakk ditapiss .
HARAP MAAF .

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan