i love my life
meaning DAYY :)
Saturday, February 5, 2011 @ 4:41 PM |

sampai jee umah terus bukak lappy and terus uploadd pic yg aku snap masehh jejalan dgn famili tadii . bilee terkenangkan , todayy is the meaning day (mcm tajuk entri blog kalii nehh.. )  , terus ta jadi na rest sebab memang MEANINGG gilee lahh hari ni ! HAHA .

tempatt yg ditujuu , SB compleks :))

ni lha keadaan kat dalam monumen ni ",

ta tauw nakk carii apee sebenarnyaa , jalan jalan jepp lha and tetibee jumpee lha satuu tempatt ni .
tempatt yg palingg adekk aku sukee :)



bukan kedai jual video lucahh lha , tapii jual game untukk pc . HAHA .
dea sangatt gemarkann gamee and kalau na tahuu , kat lappy dea tersangatt lahh byk game yg dea downloadd =.=!! ape faedahnyee pun aku takk tahuu .



punye lahh lamee dea pilihh game yg nak dibelii . aku beli baju punn tak lame mcm dea ouhh ~
tapiii , HAHA . aku punn tertarikk jugakk na belii satuu game ni . THE SIMS . ramai membe aku kate best ouhh . so , jap g aku na try laa maenn .



nampakk takk beg hitamm yg dea pegang uhh ? dalam tuu ade 13 game yg dea belii . HAHA . yg best ta terkiree and rase nakk guleng guleng , adek tersayangg aku nii belanjee aku gamee tuu :) tengss DIDI !

okee , daa abess pegii SB complex , ayah aku roundd pegii ke PUSTAKA RAKYAT pulaa .
i meann , kedaii bukuu lha~


pustaka rakyatt :))

since demam spm da melandaa diri aku , selalu jugakk aku view kedaii ni . sumee buku baruu . HAHA . disebabkan mukee aku yg palingg laku kat syurga buku ni , aku applied laa member card . murahh sikedd ",

andd , banyakbanyak bende yg aku beli hari ni , satu jee yg aku asee palingg bergunee !


tunas by HLOVATE

aku sanad gileekann HLOVATE . SUMPAH , aku cume bace novell yg dea tuless . sampai sekarang , identiti HLOVATE tidakk diketahui .

stop pada pustaka rakyatt , meh citee bendee yg kat luar pustaka rakyatt pulaa .
HAHA :))
kat luaa syurga bukuu tuu , adee film shooting laa . aku taa tahuu tu shooting citee hapee ,tapii pelakon yg aku nampakk SALINA SAIBI (yg berlakon dalam adnan sempitt tuhh ...)
tapii , cuakk jugaa bilee pelakon tuu pegang pistoll . HUH! aku asee , dea owg shootingg citer GERAK KHAS kodd . HEE :))


ni pic yg sempatt ditangkapp ",


ini jugaa :)

so , bagii akuu . bolee dikatekan MEANING jugakk lha~ sebab ta rancang punn na tgokk owg shooting citee tembak tembakk . HAHA . and then , dapat beli buku TUNAS added with game pc yg DIDI belanjee tuu !

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan