i love my life
first dayy experience :)
Wednesday, December 29, 2010 @ 10:06 AM |

haha . tetiba , aku macam ta percaya yg aku tgah tulis blog aku sendiri . well , creditt for bobell ! aku terbace blog dea and sumting happen when aku tgh bace dea punye blog . huh ! interesting lha bobell ! in the other hand , ramai member kat fb yg tanye psl blog . honestlyy , dulu aku ingad yg buad blog ni macam pepatah melayuu dulu tuu . err , membuka pekung di dada sendiri ? haha . each humanbeing , got their own opinion rite ? and , aku buad blog pun bukan nak tayang or pampang kisah hidup aku . cerita hidup aku pun bukan macam paris hilton sampai na di banggakan . or , should i say yg aku buad blog sebab aku da penad na tulis hidup aku kat dalam buku ? haha . well , this is story goes . so , dalam buku sejarah kat madagascar , tercatitlah yg lily da buad blog sendiri , even she knows she hate blog . haha .

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan