i love my life
MISS :))
Saturday, March 12, 2011 @ 10:59 AM |

Heyy . HAHA . sumpahh da lamee ta updatee blog . macammacam citee na share tapi ,,
takod patah tangan plak na menaipnyee . HEEE :))

betol lha katee owg . bilee da kenal tanggungjawab andd  komitmen , mmg susah na bahagikan masee utk diri sendiri . means , kite hidup ni mmg na kenee puaskann hidup owang laenn .

it goes to me ! bilee da masuk form 5 ni , mmg ta ase berjalan atas tanah . jalan pun na cepad cepadd jepp .
da takk bole na lengang lenggok macam itik balik reban . HAHA .
sumee bendee na kene buad sendirii , lagilagi bilee jadi budakk hostell .
kadang2 uhh , memang terpakse abaikan kesihatan sendiri untuk kejar sumenyee dalam hidupp .

macam akuu lha , sampai demam +muntah +pening bilee jawab exam . na kejar sumee subjekk , buad revision lagii . and dalam 2 hari exam uhh , aku cumee tidoo 2 jam jee . esoknyee , lepas abes paper , terus muntah ijau . Pecayee takk ? HEE . buda buda dorm andd member2 rapatt pun marahmarah sebab aku ni asyik push diri aku utk jadi harder , tapii aku cumee senyumm . SEBAB , aku bukan orang lain yang bolehh manjeekan sangat dirii . aku adee bendaa na kenee kejar and bukan macam orang laenn yg senanglenang kalau diri tuu ase da ta bolee buad pape punn .
I KNOW . I'M BETTER THAN THAT ........
 kesian pulakk diri nii . da lha ta kuadd , banyak bende na pikir , tapi sebab da sedar diri ni da matang and da adee komitmen , sometimes , kite kenaa korbankan byk bendaa kann ?

tapii , bilee pk balekk , sampai bilee na hukum diri macam nehh ?
HAHA . ntahlahh . selagi bolee teruskan , teruskann jee .
aku tetap akan struggle utk *

*pegi sekolahh ! ni dahh wajibb .
*prep petangg . tapii , sekarang da tukar dgn aktiviti bola balingg . next week da adee match ouhh .
*basuhh bajuu . tiaptiap hari membasuhh and semakin bertambah -.-!!
*solatt . masih takk tinggal walaupunn bz utk mengejar duniaa :))
*prep malam . mase utk buad humworkk and revision . pluss , kadang-kadang uhh kene aja owg .
andd , kurang lahh sikedd masee utk studyy . TAPI , aku masih percayee , satu ilmu yang kitee bagii kat owg , it come back to us.
*kelass add math . terpilih pulakk dalam progran guru cemerlang . setiap minggu , ari jumaat .
*kelass dengan mentorr sendirri . tiap hari ahad . syahmi akan datang utk ajar aku add mathh . andd tak sahh , kalau ' belii doublecheese yee ?' HAHA .
*tiap hari sabtuu , adee kelas mengajar . HAHA . saya jadii cikguu lahh .
cikguu kpd monster saya .



Tiaptiap hari , macam ni jee lahh aktiviti akuu . na rehat punn , mmg da tadehh masee .
sbb , teringat yg diri ni da FIVERS :))
ta bolee seronok seronok sanad ouhh .

mmg rinduu masehh form 4 . ta pena fikir yg hidupp sebenarnyee sangat mementingkan komitmenn .
ta pena na pk tanggungjawab . cumee tauw gelak*gelak*dan gelakk*
I MISS YOUU 6IXTHTEEN LIFEE !!
                                         *trainingg bolaa balingg .(aku yg pakai tudung putihh tuu )



                                       *masihh tetapp lilyy yg duluu . changess for goodness lha .
anda sumehh ta penaa hilangg darii sy . duniaa terlampau kejam hingga menjadikann sayee sebegini rupee . maaf , tapii anda sumee masihh beradee di hatii sy !


|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan