i love my life
paulSMITH :)
Thursday, December 30, 2010 @ 2:36 PM |

err , bole takk aku cakap owg yg ketinggalan jepp ta tauw paul smith tu hapee ? F-Y-I , paul smith tu satu brand yg ade logo kete or moto yg berbelang uhh . assorted colour , nice ! but , the problem is , ramai owg kate brand paul smith ni just untuk GUY . haha . for me , ta salah pun if gurl na beli brand paul smith sebab bile pakai brand paul smith , still bole bezekan pemakainye ialah gurl or guy . buktinya , rmai member gurl aku yg pkai paul smith example dorm-mate aku . bile adee paul smith stuff yg bwu , mesti dea tunjukk kat kita owg . member aku tuu , ade collection wallet , beg and shirt .

ade satu hari uhh , aku dapad themes paul smith kat fon sony aku . nak jelezzkan dea punye pasal , aku tunjuk kat dea . haha . punye lha meraung dea sebab ta bole share themes tuu . tauw takk pasal apee ? themes sony mane bole blutoth kat fon nokia . haha . since arii uhh , dea asyik ckp themes paul smith tuu jepp . kesian punn adee gak . well , na buad cm ne ? lau da bole share dgn dea , da lame aku share . huhu .

lately ni , aku ade pegii uptown . kat situu , ade satu booth yg jual stuff paul smith . ramai gurl yg berkerumun kat situu than a guy , so da membuktikan yg paul smith lagi digemari oleh gurl !
haha . betol kee fakta aku ni ? hentam jepp lha ~ tp , tu yg aku nampak lha . huhu .nak disenangkan ceritee , aku punn lenjan satu baju paul smith kat uptown uhh .

aku ta de lha gilee sanad sanad dgn paul smith uhh , tp bilee nampak hot stuff paul smith mmg aku beli lha .
sebab , unik and assorted colour ! nice sanad .
                                                    ni lha koleksi stuff paul smith aku :)

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan