i love my life
Capital S :)
Friday, November 4, 2011 @ 8:42 PM |





Sarah for short . Okay . Sekarang kami dah tak rapat sangat macam dulu tapi ,
saya masih lagi sayang dia .
Cuma , lately ni busy gilaa dengan study .
Tak bawak phone pun pergi hostel , so kesian sangat kat dia sebab ta dapat contact dengan saya .
Surry dear <3
BTW , jangan sedih taww sebab dia dah takde lagi dalam hidup awak .
Okay , saya ade quotes utk awak 

You never find the right person
if you don't let go the wrong person

Be strong girl okay ?
Fokus ape yg ade kat depan mata awak okay Sarah ?
Ramai kawan yg support awak taww .
Include me :)

Awak selalu story kat sy semua masalah awak ,
Dan sy masih lagi mampu nak dengar semua masalah awak .

Kadang-kadang tu saya tak reply text awak ,
Sorry awak .
Maybe time tu sy pun tak de mood or tidur =='

Good Luck to you Sarah :)
Hope our frienship last lasting till forever .
Terima kasih sebab tak pernah lupa saya .
Terima kasih sebab kadang-kadang selalu call sy mase kat hostel :)
Nanti kita meet sampai tak hingat jalan pulang okay awk?



ILY. IMY , Capital S :)



|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan