i love my life
Potong 18 baru tahu erti penyesalan :)
Saturday, August 13, 2011 @ 11:19 PM |


HAHA .
sape yg memang minatt kat movie KL gangster ni ,
mesti tahu ayat kat atas ni kan ?
Ehh , ta tahuu ?
ke korang cume tahu ayat "Eh , siallah ! Puih ~'
HUHU .
Kalau aku , aku suka ayat yg jadi entri post aku tuhh :)
mase AJIB ckp dekat india tuhh time kat pasar selangor .
' jangan sampai wa tetak lu 18 , baru lu tahu erti penyesalan '
macam tu lahh gamaknya kott .
tadi dok tengok depan lappy movie ni .
memang tak pernah tengok pun sebelum ni ,
biase hobby waktu lapang memang banyak duet beli DVD and fokus depan lappy jea .
lagi layan :)

okayy*
straight to the titik =='
Boleh tahan lahh KL gangster ni ,
Kalau nak tengok punn memang ta rugii ouhh .
Aku tak ambik yg side sebelah kirii , aku cuma ambik yg sebelah kanan ,
Means , aku just amik moral value dalam movie ni .
Betul lahh . Pasal duet pun boleh bawak bergaduh anak beranak .
Duet kan segala-galanya kann ?
Well , jump to conclusion yg aku bolehh buat .
Duit bukan segala-galanya ,
tapi , segala-galanya memerlukan duit :)

Yang aku gemar gilaa-gilaaa ,
Nilai persahabatan tu .
Wahhh , hebat ouhh !
Lagi-lagi ,
Hm . pasal the most VIP in each human being ,
Emak :)
Gangster pun sayang mak taww <3
Sedih bila tengok mak Malek jual kerepek tepi jalan ;(
Sappy ouhh , rase nak tumbuk jea lappy ni bila tengokk .
Haih '_________'

So , 4* aku kasi kat filem ni .

Even tak de wayang besar kat rumah aku ni ,
cume ade lappy capuk jea ,
feeling jugak lahh tengok citerr ni~
Tapi tak lawan time layan Hlovate kottttttt~
HAHA .



Ehh , lagi satu movie best patut tengok ,
'Help! My girlfriend is a vampire '
Untung kalau ade movie ni .
HAHA .
Tak , bukan movie ni ,
Tapi , 'Tolong ! awek aku pontianak '
Best :)
Kelakar ouhh . Aku suggest , try lahh tengok .
Boleh hadam gak citer ni .

p/s : lepas ni nak tengok citer my boyfriend is type B . review filem lame pulakk :)

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan