i love my life
It's called Emotion :)
Friday, August 19, 2011 @ 6:18 PM |

Semalam time berbuka puasa di hostel makan Nasi Ambang :)
wehh , sedap ta terkatee lahh .
memang aku tak pandang sesape pun bilee makan .
HAHA . yg laen semua makan nasi lauk balai kann ?
Ta pe lahh . Rezeki jugakk :)
Tapii , na berterima kasih pada Syahmi sebab belikann kat Bazaar .
haiyoo , kesian tapii nak makan jugakk nasi ambang dengan air kelapa ^^,

Makin hari , hubungan dengan Cik abang makin teruk=='
 memang dah tak nampak jalan penyelesaian .
 means Amierul + Lily = Syntac Error ?
Happiness tu dah tak wujud sejak kebelakangan ni .
Bukan sebab orang lain ,
tapi dari silap awak sendiri , Dude .
tiap hari hati sy sakit bila awak buat salah .
dan tiap hari sy terpakse terima maaf awak ,
dan tiap hari tulahh sy lihat awak buat salah depan sy ,
Then , awak nak salahkan sy bilaa sy kate sy dah tak bahagia dengan awak ?
Dude , I am not a Hypocrite girl and try to pretend nice to impressed you .
Love me without demanding and questioning then if you still want me to be by yourside ,
in Hell or High water T.T

                                                                           
                                                                                =



Trial Spm makin dekat dan Lily + Buku = Migrain :)
Lilyyy , jangan asyik nak main game Barbie jea ,
jangan jadi budak-budak lagii .
Kau dah 17 tahun ,
bukan lagi seven years little girl '_______'
Come on kiddo , you strong than enough .
Leave all those mess up things and
make your mama+ayah proud !

Sekarang ni sangat tengah menghadapi middle life crysis ,
Tgh pilih nak jadi ape .
Baru terhegeh-hegeh nak pilih mase depan ?
HAHA .
  • Wartawan
  • Pensyarah
  • Peguam
Okayy* tiga benda ni yg buat aku pening kepalee sampai sekarangg .
sekarang ni cume mampu berdoa jeaa .
Lilyy , rajin-rajin doa please ,
Ingat yang Doa tu wireless . Anytime , anywhere and coverage dea sangatt luas . kat mana-mana jea de signal bar penuh lima and please , please ambil full ADVANTAGE :)


May Allah bless you , Lilyyy Zainal Abiddin :)

Who says there's nothing more complicated than E=Mc² ? There's something much more
complicated ; it's called EMOTION 

Identifying something unidentified is harder than justifying the E=Mc² equation.
Emotion falls under something :)



|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan