i love my life
FINAL ",
Monday, April 18, 2011 @ 4:58 PM |

at lastt ,
ari ni abes jugaa exam item berfokus setelah seminggu aku muntah2!
andd ,
todayy the last paper .
subjekk tahap petala ke lapann ,
ADD MATHS !


additional mathematics makes me crazy -.-!!



tengok front page punn ase memang dah tak dee harapann nak buadd ouhh!~
lagii lah bilee selakk kat page yg selepasnyee ,
ase cm nakk pijak pijak jee paper add math tadii ,
pass uhh , REBUSS !

seriouslyy ,
mmg aku hantar paper tuu balikk ,
suchh mcm manehh aku dapatt .
soalan yg aku jwb punn ,
function and progression jee -.-!!
rasee mcm nak cekik diri sendirii jee bilee jwb paper tuu ~

tu baru storyy paper 1 punyee ,
paper 2 lg tahap jiwaa merontaaa !
tak bolee nak ckp apee lahh,
mmg time tengokk paper 2 ,
terus letakk kepalee and bukak mejaa snooker ",
sedar punyaa pasal ,
and tak nak hampakan cikguu akuu ,
gagahkan diri jugaa utk hadap bendee yg betolbetol DISASTER ni !

pretty proud jugaa lahh ,
dapat siapkann function , progression , linear law and index number :)
HAHA .
dapatt jugakk antar jawapann even dlm satuu pagee .
MAAF cikguuu !
add math dan sy tidakk sebuluu ~

sy lukis dpn page add math :)

balikk jee sekolahh ,
terus text cik abg ouhh~
si jantung hatii sy uhh .
HEE:)

andd ,
tak abes dgn penadd bawu pas jwb add math ,
malam ni punyya kelass iltizam mmg buad aku ase na terjun dari klcc jee!
chemist andd add math ~
seriouslyy ,
aku alergi dgn bende alah nii .
agak agak ,
BILE LAH AKU NAK PANDAI ADD MATH YEE ?

|


copyrightblogskinbySchaaalHassan

Owner entry LastStory




Maizura Zainal

Journalist-To-Be

Good girl , pray to Allah


You may leave each comment for my entry , here !

Shoutbox


My LINK <3

Follow myBLOG
Follow me atTwitter
Add me at Facebook







copyrightblogskinbySchaaalHassan